Wie is wie?


Kurt Neuts


Na het succesvol beëindigen van zijn studies als A2 bouwkundige, stapte Kurt Neuts in de zaak van zijn ouders, Mina Wafels te Meerhout. Hier deed Kurt de nodige ervaringen op in het uitbreiden van een kleine en runnen van een middelgrote KMO.

 

De bouwmicrobe liet hem echter niet los en in 2006 startte hij de eenmanszaak Neuts Woonprojecten.
Na het eerste project van 4 appartementen te Balen en door de forse groei van de eenmanszaak, werd zij in 2009 omgevormd tot B.V.B.A. NEUTS WOONPROJECTEN.
Reeds een half jaartje later werd Neuts Woonprojecten bvba voorlopig erkend door de overheidsdienst financiën, KMO, middenstand en energie onder het erkenningsnummer V.7.239. Ondertussen kregen wij een definitief erkenningsnummer toegekend in de categorie 2 (35853). Dit betekent dat Neuts Woonprojecten een solide en betrouwbare bouwpartner is.

Bewijs hiervan zijn de verscheidene projecten die eveneens succesvol werden opgeleverd. Bekijk onze 'realisaties'.

 

Buiten de jaren ervaring, een bondig overzicht van de behaalde diploma's van Kurt Neuts;

  • A3 houtbewerking
  • A2 bouwkunde
  • Getuigschrift Vectorworks Architectuur + goede kennis 2D en 3D-visualisatie (Renderworks en Enscape)
  • Erkend installateur Renson verluchtingssysteem C+
  • Getuigschrift ‘vastgoedpromotor’ langlopende opleiding aan Syntra Genk met grote onderscheiding
  • Diploma cv-installateur via thuisstudie bouwschool, examen via officiële examencommissie
  • Erkend plaatser Firestone-epdm

Ben Mermans


Ben behaalde in 2004 zijn licentie Toegepaste Economische Wetenschappen. Na een eerste werkervaring als auditor bij revisorenkantoor PriceWaterhouseCoopers, zette hij mee zijn schouders onder de uitbouw van boekhoudkantoor IBA Integraal Bedrijfsadvies in Westerlo en Antwerpen. Hij behaalde ook de titel van Erkend Boekhouder.

 

Begin 2021 maakte hij de overstap naar Neuts Woonprojecten. Gezien zijn achtergrond, zal hij het administratieve en financiële beheer voor zijn rekening nemen.
Op deze manier zal hij mee de reputatie die intussen is opgebouwd als betrouwbare bouwpartner blijvend ondersteunen en uitbouwen.